Lior Offenbach



Lior Offenbach
Шеф-інструктор Combat Krav Maga Int.

Крім крав мага, багато років практикує MMA і BJJ.Більше 10 років навчає людей по всьому світу самообороні по системі Combat Krav Maga.
Спеціаліст в сфері тактичної стрільби, підготовки поліцейських та антитерористичних підрозділів, захисту третіх осіб.

- «Для мене Крав-мага – це пристрасть, метою якої є рятування життя. Ми тренуємось наполегливо і реалістично, із відпрацюванням найгірших сценаріїв».


Інструктором крав-мага Ліор став 2007 року. Раніше він працював поліцейським детективом ізраїльської поліції. Впродовж восьми років роботи йому довелося мати справу з масовими заворушеннями і жорстокими злочинцями з різних прошарків суспільства. Саме цей досвід сформував його прихильне ставлення до системи Крав-мага з її принципами захисту і ведення бою. Після 3 років служби в армії, 3 років роботи у приватній охороні та вивчення різних бойових систем Ліор віддає перевагу крав-мага і стверджує, що система самозахисту має бути простою, ефективною та реалістичною.


- "Я буду робити реальні речі, за допомогою розсудливих людей, тому як я вже не можу бачити, що відбувається з крав-мага. Ми змінимо це і повернемо справжню крав-мага, в те русло, в якому вона була - проста, агресивна , приземлена, проста для швидкого навчання система реального бою".

Досвід занять бойовими мистецтвами. 
Ліор почав займатись карате, коли йому було 17, і дійшов до коричневого пояса. На сьогоднішній день він займається ММА та іншими бойовими мистецтвами. Впродовж 3 останніх років він вивчає BJJ і має синій пояс, минулого року займався китайською боротьбою.