Навчись захищатись, або залишайся їжею

СМІЛИВІСТЬ - ЦЕ НЕ ВІДСУТНІСТЬ СТРАХУ, А БАЖАННЯ ВИЙТИ ЗА ЙОГО МЕЖІ

Ефективний самозахист - це, перш за все, мистецтво уникнути ситуації насильства, і, якщо вона все ж таки неминуча, мистецтво приборкання миттєвого страху та шоку. Будь які фізичні прийоми марні, якщо жертва заціпеніла від страху.

Прийомів-казок багато – вмійте фільтрувати техніку від ілюзії на основі принципів реального самозахисту та закономірності конфліктів. Не чекайте, що вам покажуть кілька фото, які чарівним чином навчать вас техніці самозахисту, приготуйтеся зустріти сувору реальність насильства і навчитися практичним навички реального самозахисту!


Справжня сутичка – це готовність до болю і жорсткості. Це примушення суперника заплатити вищу ціну, ніж йому би хотілось. Це – змусити його боятися. У випадках, коли фізичний конфлікт неминучий, вам доведеться боротися за своє життя. А це означає, що кожна крихта знання, почерпнута вами на тренуваннях або семінарах з реальної самооборони, безсумнівно, допоможуть вам підвищити шанси.

ЦЕ НЕ ТАК ПРОСТО

Звичайно, це непросто, це важко, і це страшно. Кожен аспект самозахисту «не такий простий». Якби це було просто, ніхто не нападав би на людей, і інструктори самооборони залишилися б без роботи. Але не можна навчити того, хто не готовий докласти зусиль.

АЛЕ НАВИЧКИ САМОЗАХИСТУ ВАМ ПОТРІБНІ – якщо ви не бажаєте бути “їжею”.

Ossu
Dmytro Voloshyn