Fighter

Що значить справжня бійка і як стати бійцем?
Це просте питання із непростою відповіддю. 

Вся справа в повному або цілісному менталітеті бійки. Якою буде ваша природна реакція на удар? Повернутися спиною? Згорнутися в позу ембріона? А може огризатися і бити у відповідь? 

Складність полягає в тому, що правильна відповідь на напад - це контратака, а це в свою чергу суперечить шаблонам цивілізованої поведінки, і прийняти таке рішення досить важко, навіть для того хто зазвичай рішучий. 

Справжній бій – це готовність до болю і жорсткості. Це витривалість. Це примушення суперника заплатити вищу ціну, ніж йому би хотілось. Це – змусити його боятися. Це – робити йому боляче. І головне – це бажання зробити йому боляче. Це прості істини про бій. Людям вони не подобаються. Вони незручні. 

Бійцем стати непросто. Навчання умінню битися – це рутинна праця, яка передбачає біль, жертовність і покарання. За уміння битися треба "заплатити". Це – встати, коли цього не хочеш. Це – піти в зал, коли надворі дубняк. Це – піднятися, коли тебе збили з ніг, і продовжити бій. Це – ніколи не втрачати бажання перемогти. Якщо це не про вас, це нормально. Але не грайтеся в бій. 

На мою думку – той, хто тренується і прагне стати бійцем, має яйця. Набагато міцніші, ніж у всіх безглуздих мудаків, які багато говорять про бій, але самі ніколи не бились.